Ανακοίνωση – κάλεσμα προς του Βουλευτές,Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη του νομού και τον Περιφερειάρχη Κρήτης εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής Χανίων

Ανακοίνωση – κάλεσμα προς του Βουλευτές,Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχη του νομού και τον Περιφερειάρχη Κρήτης εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής Χανίων, ωστέ να βρουν μια άμεση λύση στα “σοβαρα πρόβληματα που θα δημιουργηθουν  στο άμεσο διάστημα.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση

H αδικαιολόγητη και δίχως πρότερη ενημέρωση, απόφαση της αεροπορικής εταιρίας Ryanair να σταματήσει κατ αρχην τα δρομολόγια της από και προς την Αθήνα αλλά και για άλλους προορισμούς , αποτελεί πλήγμα για τον τουρισμό σε όλο το νομό Χανίων.

Η ιδιαιτερότητα του νησιού που εξαρτάται από τις μεταφορές (πλοία και αεροπλάνα ) επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την επιχειρηματικότητα  

Το γεγονός αυτό θα επηρεασει άμεσα και καίρια με άμεση συνέπεια στην επιχειρηματικότητα  και τη ζωή των Χανιωτών .
Καλούμε τους Υπουργούς , κ.Σταθάκη και κ. Πολάκη , τους Βουλευτές κ.Μπαλωμενάκη και κα Βαγιωνάκη, τον Περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη , τον Δήμαρχο Xανίων κ. Βάμβουκα  και τους  λοιπούς Δημάρχους του Νομού να κινηθούν άμεσα για να βρεθεί λύση στα σοβαρα πρόβληματα που θα δημιουργηθουν  στο άμεσο διάστημα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook