Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις υποχρεώσεις που υπάρχουν το καλοκαίρι η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστεί στην Ημερίδα, που θα γίνει στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Οι συμμετοχές για τον ΝΟΧ είναι δεκάδες και αναμένονται με ενδιαφέρον οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις θα δώσει την προσεχή Δευτέρα 16 Απριλίου η ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς θα αγωνιστεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Ουσιαστικά, αρχής γενομένης από αυτούς τους αγώνες, το τμήμα του Ηλία Καλαμαρίδη εισέρχεται σε προετοιμασία για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν το καλοκαίρι.

Για μια ακόμη φορά, οι συμμετοχές για τον ΝΟΧ είναι δεκάδες και με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιδόσεις των αθλητών-τριών.

Αναλυτικά οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

Αδριανός, Αθανασίου, Ανδρεάδη, Ανδρεάδης, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βουγιουκαλάκης, Βροντάκη, Γιανναράκη, Γιανναράκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καλαμαρίδη, Καπής, Καραμπίνη, Καρτσωνάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κληματσάκης, Κογιαννάκη, Κούτρης, Κυριακάκης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λεδάκης, Λεκάκη, Λελεδάκη, Λιόλος Εμμανουήλ, Λιόλος Ιωάννης, Λουκάκη, Μανιουδάκης, Μουζουράκη, Μπαλολάκη, Μπασιά Αμαλία, Μπασιά Στεφανία, Μποτωνάκη, Μποφίλης, Μπούχλη, Ναναδάκη, Ναναδάκης, Ντουνιαδάκης, Παπαγιανάκης, Παπαδόπουλος, Παπαδοπούλου, Παπαντωνάκη, Πέππε, Ρινακάκης, Ριτζάκη Ιωάννα, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Σκυλουράκη, Σκυλουράκης, Σόρκος, Στάρο, Τρουλινός, Φραγκιαδάκη, Χαϊδεμενάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook