Στόχος να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι εκπρόσωποι της Ryanair, της Fraport και φορέων και να γίνει μερική αναθεώρηση του πτητικού προγράμματος της εταιρείας

Σε μια πρωτοβουλία προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων με σκοπό να αναχαιτιστούν οι αρνητικές επιδράσεις της αιφνιδιαστικής ανακοίνωσης της Ryanair για διακοπή δρομολογίων στα Χανιά και να γίνει αναθεώρηση του πτητικού προγράμματος της εταιρείας.

Η Ένωση απέστειλε επιστολή προς την Ryanair και την Fraport Greece ζητώντας να γίνει μια συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν και φορείς των Χανίων, ώστε να βρεθεί μια λύση που δεν θα οδηγεί στην ακύρωση των πτήσεων στα Χανιά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων έστειλε επιστολή – πρόσκληση στις εταιρείες Ryan Air & Fraport Greece και ζητάει να γίνει μία συνάντηση, όπου θα συμμετάσχουν και άλλοι επαγγελματικοί φορείς του Ν. Χανίων , ώστε να βρεθεί λύση και να αναθεωρηθεί τουλάχιστο σε ένα βαθμό το πτητικό πρόγραμμα της Ryan Air.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων μετά την πολύχρονη στήριξή της παρουσίας της Ryan Air στα Χανιά , θεωρεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση αυτή τη χρονική στιγμή ήταν ατυχής και ανατρέπει τα σχέδια χιλιάδων επιβατών , επισκεπτών και χιλιάδων επαγγελματιών . 

Επομένως περιμένουμε μέχρι τέλος Απριλίου να γίνει η συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και να βρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό θέμα .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook