Το νικηφόρο σερί 12 νικών έλαβε τέλος με τον ΟΦΗ να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με την Δόξα αλλά και παράλληλα στο +13 μετά τη νέα ισοπαλία της Παναχαϊκής.

O ΟΦΗ ξεκίνησε χωρίς εκπλήξεις στην σύνθεση με του με το Νίκο Παπαδόπουλο να επιλέγει το 4-2-3-1 και τον Βουό στην κορυφή της επίθεσης. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για ακόμα μια φορά για τον ΟΦΗ καθώς ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιουργήσε. Στο 7′ ο Μάνος «πάτησε» την μπάλα για τον Μαχαίρα που με σουτ έξω από την περιοχή της Δόξας έκανε το 0-1. Το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ βραχυκύκλωσε τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Στρέζου. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας μετά το 20λεπτο αλλά δεν δημιούργησαν κάποια σημαντική ευκαιρία μέχρι το 45′ όταν η κεφαλιά του Γκότοβου πέρασε μόλις άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή της Δόξας ωστόσο αστόχησε και ενώ ήταν εντελώς μόνος απέναντι στον Μένγκα με το πλασέ του να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να την βγάλει από την περιοχή του και τελικά στο 68′ ο Κουσκουνάς με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελευταίο 20λεπτο χαρακτηρίζεται από δυνατά μαρκαρίσματα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με την Δόξα να μην απειλεί και τον ΟΦΗ να έχει δύο τελικές φάσεις με τον Μάνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook