Σύμφωνα με το ισχύον Καταστατικό της Ένωσης και την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, όλα τα μέλη της Ένωσης, την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 και ώρα 10 π.μ., στην αίθουσα της Ένωσης (Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη), για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο

Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

ΘΕΜΑ 2ο

Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ 3ο

Επικύρωση ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. και νέας εξελεγκτικής επιτροπής την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 και ώρα 9 π.μ. έως 7 μ.μ.

ΘΕΜΑ 4ο

Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής με σκοπό την διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Σε περίπτωση ΜΗ επίτευξης νόμιμης απαρτίας την ανωτέρω χρονολογία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι χωρίς άλλη πρόσκληση, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ισχύοντος καταστατικού, την επόμενη Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, για την λήψη αποφάσεων στα ίδια θέματα.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Δ.Σ. έως και Κυριακή 6/5/2018 μέχρι την λήξη της Γενικής Συνέλευσης, στα γραφεία της Ένωσης.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη. Υπενθυμίζουμε ότι, βάσει του άρθρου 10 του ισχύοντος καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη με εκπληρωμένες τις ταμειακές υποχρεώσεις τους, μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook