Δεν είχε όρια η απληστία ενός ανήλικου αλλοδαπού που εργαζόταν ως βοηθός σε ένα αρτοποιείο στη Σαντορίνη!

Ενώ έβαζε κρυφά «χέρι» στο ταμείο σχεδόν κάθε τρεις ημέρες, όταν άρπαξε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό δεν σταμάτησε τις κλοπές αλλά συνέχισε την αφαίμαξη, με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες!

Η 51χρονη ιδιοκτήτρια του αρτοποιείου στη Θήρα κατέφυγε στην Αστυνομία πριν από μια εβδομάδα, όταν διαπίστωσε ότι είχε κάνει «φτερά» μέσα από το μαγαζί χρηματικό ποσό ύψους 67.000 ευρώ!

 Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, σταδιακά είχαν κλαπεί άλλα 1.000 ευρώ στις 18, 21, 24 και 28 Αυγούστου! Όμως, ίχνη διάρρηξης δεν υπήρχαν σε καμία από τις κλοπές και ήταν προφανές ότι ο δράστης είχε αντικλείδι.

Οι άνδρες του τμήματος Θήρας έστησαν ενέδρα έξω από το αρτοποιείο και έπιασαν στα πράσα τον 17χρονο Αλβανό υπάλληλο να βγαίνει μέσα στη νύχτα, έχοντας στις τσέπες του 31,50 ευρώ που είχε «βουτήξει» από το ταμείο!

 Ο «μακρυχέρης» ανήλικος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, οδηγήθηκε στο τμήμα και, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε και τις υπόλοιπες κλοπές. Έτσι, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τα κλεμμένα χρήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook