Ο ψυχρός αδελφοκτόνος εκτελεστής μεγάλωσε στα Χανιά, ενώ με τον αδελφό του τον χώριζαν διαφορές για την περιουσία τους – Συγκλονισμένοι στο χωριό των Χανίων όπου μεγάλωσαν τα δύο αδέλφια

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι σε χωριό του δήμου Χανίων, κοντά στην Αγυιά, από όπου κατάγονταν τα δύο αδέλφια που  “πρωταγωνίστησαν” στην οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την Ερέτρεια.

Μια εβδομάδα μετά το άγριο φονικό, όπου αδελφός σήκωσε την καραμπίνα και σκότωσε τον ίδιο του τον αδελφό, και αφού έγινε γνωστή η ταυτότητα δράστη και θύματος, οι κάτοικοι στο χωριό των Χανίων που γνώριζαν τους γονείς αλλά και τα δύο αδέλφια, δεν πιστεύουν το κακό που συνέβη.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά εκτός Χανίων ωστόσο οι επισκέψεις τους στο χωριό από όπου κατάγονταν και ζούσαν οι γονείς τους ήταν συχνές. Κάτοικοι ακόμα θυμούνται τα παιχνίδια με τα δυο αδέλφια, το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού,  όπου τότε τίποτα δεν έδειχνε οτι θα έρθει μια μέρα όπου ο ένας θα έπεφτε νεκρός από το όπλο του άλλου.

Μετά τον θάνατο των γονιών τους, οι επισκέψεις στα Χανιά “αραίωσαν” ενώ ήρθαν στην επιφάνεια κληρνονομικές διαφορές που φαίνεται οτι ήταν και η αιτία που όπλισε το χέρι του 65χρονου σε βάρος του 70χρονου αδελφού του.

Το ιστορικό του άγριου φονιικού

Ο 65χρονος αδελφοκτόνος κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη που έμενε μόνιμα, στην Ερέτρια, πήγε έξω από το σπίτι του θύματος όπου έμενε με την σύζυγό του και μόλις βγήκε έξω, τον εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο, πυροβολώντας τον στο κεφάλι από τα 5 μέτρα!

Τραγική φιγούρα, ο γιος του δράστη που ακολούθησε σε όλη αυτή την τρελή διαδρομή τον πατέρα του και προσπάθησε να τον εμποδίσει, δίχως όμως να τα καταφέρει ενώ ήταν εκείνος που κάλεσε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook