Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα των ΟΦΗ με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με την ομάδα των Χανίων να παραχωρεί δύο θύρες.

Εν αντιθέσει με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΦΗ, με την διοίκηση του Πλατανιά, εκείνη του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι στον μεγαλύτερο σύλλογο της Κρήτης. Και αυτό αποδείχθηκε και στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού του Σαββάτου όπου ο ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε από τον Χάρη Κοντοπυράκη.

Ο κύριος Κοντοπυράκης, εκπροσωπώντας τον ΟΦΗ, εξέφρασε την μεγάλη επιθυμία που έχει ο κόσμος της ομάδας για να βρεθεί στα Περιβόλια και από την πλευρά του ΑΟΧ/Κισσαμικού δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίρρηση σε ότι της ζητήθηκε. Μάλιστα, παρουσία της Αστυνομίας, έγινε γνωστό ότι οι γηπεδούχοι θα αφήσουν ανοικτές τις θύρες 3, 4 για τον κόσμο του ΟΦΗ που θα πάει στα Χανιά το Σαββάτο. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμες δύο θύρες χωρητικότητας 800 – 900 θέσεων προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook