Νέα κλήση υπήρξε για τον Περικλή Κουρουπάκη, για συμμετοχή του στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του ΟΑΧ καλείται να πάρει μέρος σε προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Μια νέα κλήση από το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων δέχτηκε ο Περικλής Κουρουπάκης. Ο μπασκετμπολίστας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων καλείται να παρουσιαστεί για μια ακόμη φορά σε προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για αυτή την Τετάρτη 18 Απριλίου στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ στις 16.30.

Οπως είναι γνωστό, ο Κουρουπάκης έχει κληθεί μέχρι σήμερα αρκετές φορές στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων, γεγονός που περικλείει με τιμή τον ίδιο, τον ΟΑΧ, αλλά και το χανιώτικο μπάσκετ.

Αναλυτικά, οι αθλητές που καλούνται στο καμπ είναι οι εξής:

Αναστάσιος Κωστόπουλος (Δούκας), Γιάννης Γιαννούλτσης (Παναθηναϊκός), Χρήστος Κωστόπουλος (Δούκας), Μάριος Γιώτης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Ματσούκης (ΑΕΚ), Τηλέμαχος Βησσαρίου (Περιστέρι), Μάνος Κοντούδης (Παναθηναϊκός), Ηλίας Καραμαλέγκος (Περιστέρι), Περικλής Κουρουπάκης (Ο.Α. Χανίων), Στρέγιος Πράπας (ΑΕΚ), Γιάννης Πασχαλίδης (ΑΕΚ), Τριστάν Βούκσεβιτς (Ολυμπιακός), Βασίλης Καραμανλής (Περιστέρι), Κώστας Ραλλάτος (Ακαδημία Αθηνών), Γιώργος Καλιανιώτης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Αρσενικός (ΚΑΠ), Αλεξόπουλος (Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών) και Χρύσανθος Κουτσουμάρης (Αμύντας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook