Ήσυχα και ωραία τα έπιναν δυο φίλοι από την Κάτω Αχαΐα σε μια ψησταριά της περιοχής, συζητώντας ήρεμα.

Ξαφνικά, όμως, άρχισαν να σκοτώνονται στο ξύλο! Και, σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά ο ένας από τους δυο έστησε ενέδρα στον άλλο προσπαθώντας να τον σκοτώσει και μάλιστα δυο φορές!

Κάποια παρεξήγηση που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, έκανε τους δυο φίλους να έρθουν στα χέρια, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων θαμώνων του μαγαζιού. Οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να τους χωρίσουν και ο ένας από αυτούς φυγαδεύτηκε.

Όμως, δεν το έβαλε κάτω. Πήγε έξω από το σπίτι του ως πριν από λίγο φίλου του και του έστησε ενέδρα καραδοκώντας μέσα στο αυτοκίνητό του!

Μόλις τον είδε να φτάνει, έβαλε μπροστά τη μηχανή, πάτησε γκάζι και έπεσε με ταχύτητα πάνω του σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα! Όμως, δεν του φάνηκε αρκετός ο τραυματισμός και βγήκε από το αυτοκίνητο κραδαίνοντας ένα κατσαβίδι και το κάρφωσε στο σώμα του τραυματία!

Αμέσως μετά, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και από εκεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο δράστης αναζητείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook