Έκανε πρόταση γάμου στην καλή του αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοικτό

Από όλα είχε η εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου το Σάββατο που μας πέρασε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο Κτήμα Θύμελη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνοδευόμενος από την ορχήστρα του τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό με την ξεχωριστή φωνή του. Το ροκ ύφος, η απίστευτη ενέργεια και ο δυναμισμός του τραγουδιστή, αλλά και οι εκπληκτικές του ερμηνείες δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα κεφιού και διασκέδασης.

Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου, ξεχώρισε η παρουσία της Μελίνας Ασλανίδου με τον Κρητικό αγαπημένο της Βασίλη Μουντάκη, ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό ζευγάρι που συγκέντρωσε πάνω του όλο το ενδιαφέρον.

Και γι’ αυτό φρόντισε ο γνωστός ρεθυμνιώτης Θοδωρής Καλοτεράκης (ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Κατσαρολάκι»), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ωραίο κλίμα της βραδιάς για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρία Μαυρίδου.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο

Στον χώρο βρισκόταν και η Μελίνα Ασλανίδου η οποία πλέον βρίσκεται αρκετά συχνά στην Κρήτη λόγω του έρωτά της με τον Χανιώτη κομμωτή Βασίλη Μουντάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια παρακολούθησε το πρόγραμμα του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος όταν την είδε την κάλεσε να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί ένα τραγούδι, μια πρόσκληση που εκείνη δεν αρνήθηκε

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook