«Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στα Λιοντάρια, στις 7 μμ., την Τρίτη (17/4)» ΟΧΙ στις επιθέσεις των ΗΠΑ στη ΣΥΡΙΑ – Καμία εμπλοκή της Ελλάδος”, αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωςης με την οποία απευθύνεται κάλεσμα για συμμετοχή στην αντιπολεμική συγκέντρωση που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, με αφορμή τις επιθεσεις στη Συρία.

“Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι της (Γαλλία-Αγγλία-Ισραήλ) «ανάβουν» τις φλόγες του πολέμου στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή για να εξυπηρετήσουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς τους σε βάρος της Συρίας.

Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλέκονται και να στηρίζουν στρατιωτικούς σχεδιασμούς της Δύσης, που θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια όλης της περιοχής. Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση για άλλη μια φορά λειτουργώντας με υποκρισία και ψέματα, από τη μια εκδίδει ανακοίνωση με την οποία διατυπώνει την διαφωνία της για τις πυραυλικές επιθέσεις, από την άλλη προσφέρει κάθε διευκόλυνση στα αμερικανικά συμφέροντα, στα αμερικανικά πλοία και αεροπλάνα, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, γεγονός που την καθιστά ενδεχόμενο στόχο αντιποίνων, απ’ όσους υποστούν τις συνέπειες των αμερικανικών ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.

Απαιτούμε να μην χρησιμοποιούνται τα ελληνικά εδάφη, ο θαλάσσιος και εναέριος χώρος για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και αγωνιζόμαστε για την ειρήνη σ’ ολόκληρη την περιοχή.

Η Ν.Ε. Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας καλεί όλες & όλους τους Ηρακλειώτες, ιδιαίτερα τους εργαζόμενους, τις νέα και τους νέους να δώσουν μαζικά το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Λιοντάρια, στις 7 μμ, την Τρίτη 17 Απριλίου.

Παλεύουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για την μη εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς 
Παλεύουμε για το κλείσιμο των αμερικανονατοΐκων βάσεων στην Ελλάδα και την άμεση έξοδο από το ΝΑΤΟ – ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook