Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αποκορώνου, στο πλαίσιο διοργάνωσης δράσεων επιμορφωτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, προγραμματίζει την υλοποίηση έξι τρίωρων βιωματικών σεμιναρίων εκμάθησης παρασκευής σαπουνιού και ψωμιού.

Το σεμινάριο θα υλοποιεί η Κοιν.Σ.Επ. ¨Το Χαρούπι¨ , κάθε Σάββατο πρωί  (ώρα 10:00πμ-13:00 πμ) και για έξι συνολικά εβδομάδες (τους μήνες Μάιο και Ιούνιο) στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρυσών, με ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 5 Μαΐου 2018.

Το πρόγραμμα  ¨οικιακής οικολογικής  αυτάρκειας¨, συνδυάζει την πρακτική εκμάθηση κατασκευής δύο απλών και χρήσιμων υλικών (σαπούνι και ψωμί) με φυσικό τρόπο και απλές πρώτες ύλες.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ως άνω σεμινάριο (το οποίο είναι δωρεάν) καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από Τρίτη 17 Απριλίου έως την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, στο γραφείο του Κέντρου Κοινότητας στο Δημαρχείο Βρυσών, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση (παρέχεται από την υπηρεσία) και προσκομίζοντας  φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος και ΑΜΚΑ. Λόγω της βιωματικής φύσεως του σεμιναρίου οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2825340322 (Δευτέρα – Παρασκευή  8:00 – 15:00)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook