Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και επέβαλε τον ρυθμό του σχεδόν από την αρχή απέναντι στη Γλυφάδα, επικρατώντας με 10-8.

Μετά το ισόπαλο 3-3 του ημιχρόνου οι αθλητές του Ηλία Μαχαίρα πάτησαν… γκάζι και έδειξαν αποφασιστικότητα για τη νίκη, επικρατώντας τελικά με 10-8.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με νίκη σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES την υποχρέωση απέναντι στη Γλυφάδα, την οποία κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 την Τετάρτη το απόγευμα στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ήταν καταιγιστική, μην επιτρέποντας στην αντίπαλό του να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της σε αυτό το παιχνίδι.

Με το σκορ να είναι 3-3 στο ημίχρονο, ο ΝΟΧ ANEK LINES ανέλαβε… δράση στο τρίτο 8λεπτο όπου παίζοντας πολύ αποφασιστικά κατάφερε να φτάσει τη διαφορά μέχρι και στα 4 γκολ, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Ναι μεν η Γλυφάδα συνέχισε να είναι πιεστική μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη, δείχνοντας πως τουλάχιστον εντός έδρας έχουν μεγάλη δυναμική.

Τα περισσότερα γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Αβέρκα, σκοράροντας 3, ενώ από 2 πρόσθεσαν οι Νάστραν, Βουλγαράκης και Μπαριωτάκης.

Απομένει ένα ακόμα παιχνίδι για τον ΝΟΧ ANEK LINES έτσι ώστε να κλείσει τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια της σεζόν, παίζοντας εκτός έδρας με τον Εθνικό.

Τα 8λεπτα: 2-1, 1-2, 5-2, 2-3

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν 2, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 2, Παπαμανωλιουδάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Αβέρκα 3, Χάλαρης

Γλυφάδα (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης 1, Παπανικολάου 2, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος 1, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 2, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτέρης

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook