Κάλεσμα στον κόσμο για να έχει δυναμική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ στίβου “Χανιά 2018”, απεύθυναν οι διοργανωτές, σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ξενοδοχείο “Χαλέπα”.

Όπως αναφέρθηκε στο μίτινγκ, που θα γίνει στις 19 Μαΐου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, να δώσουν το “παρών” περισσότεροι ξένοι αθλητές σε σχέση με άλλες χρονιές και η διοργάνωση θα είναι εξαιρετική σε αγωνιστική ποιότητα.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος Γιώργος Γιατρουδάκης τόνισε ότι οι ετοιμασίες άρχισαν από το καλοκαίρι του 2017 και συνεχίζονται και δήλωσε σίγουρος για την άριστη συνεργασία των μελών του Δ.Σ., αλλά και των δύο εξωτερικών συνεργατών του Συλλόγου, της Αθηνάς Χαριτάκη και του Περικλή Ιακωβάκη.

Από την πλευρά του ο γεν. γραμματέας του Συλλόγου Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης σχολίασε ότι η διοργάνωση φέτος γίνεται σε πιο ενδιαφέρον, ανεβασμένο και επαγγελματικό επίπεδο.

Τέλος, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων-Επικοινωνίας του Συλλόγου Χρύσα Χαριτάκη-Μακράκη ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για τη στήριξη και τη συνδρομή τους.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook