Η τιμή των 80 ευρώ που ζητούσε όλα κι όλα για την πώληση ενός κινητού η γυναίκα που είχε αναρτήσει την αγγελία, ήταν προσιτή για τον ανυποψίαστο 39χρονο

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα περιστατικά απάτης με αγγελίες για την πώληση διαφόρων ειδών σε συμφέρουσες τιμές, που αναρτώνται σε ιστοσελίδες αγοραπωλησιών του διαδικτύου. Ένας 39χρονος από την Άρτα ήταν το τελευταίο θύμα.

Η τιμή των 80 ευρώ που ζητούσε όλα κι όλα για την πώληση ενός κινητού η γυναίκα που είχε αναρτήσει την αγγελία, ήταν προσιτή για τον ανυποψίαστο 39χρονο ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και συμφώνησαν να καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε. Έτσι έκανε στις 5 Απριλίου, αλλά δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο κινητό.

Το θύμα κατήγγειλε την φερόμενη ως πωλήτρια στην Ασφάλεια Άρτας, που ξεκίνησε αμέσως έρευνα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 30χρονης Ελληνίδας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ ερευνάται αν έχει εξαπατήσει και άλλους με τον ίδιο τρόπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook