Ο 39χρονος Λίντνερ απέτυχε να μπει στη κυβέρνηση αλλά και να κρατήσει κοντά του την 46χρονη δημοσιογράφο Ντάγκμαρ Ρόζενφελντ 

Διαζύγιο-βόμβα στη Γερμανία με τα ΜΜΕ να αναπαράγουν την πληροφορία της εφημερίδας «Bild» ότι ο Κρίστιαν Λίντνερ, ηγέτης των Ελεύθερων Δημοκρατών και η σύζυγός του, Ντάγκμαρ Ρόζενφελντ ακολουθούν χωριστούς δρόμους. 

Ο 39χρονος γοητευτικός αρχηγός του FDP και η κατά επτά χρόνια μεγαλύτερή του Ντάγκμαρ, αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Die Welt», παίρνουν διαζύγιο ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου. 

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαιώνει ο δικηγόρος Κρίστιαν Σερτς.

«Το ζευγάρι χώρισε φιλικά πριν από λίγες ημέρες», δήλωσε ο ίδιος στην γερμανική εφημερίδα “Bild”, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Ο ηγέτης της FDP και η 46χρονη Γερμανίδα δημοσιογράφος συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2009 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα.

«Τρέφει ο ένας για τον άλλο μεγάλη αγάπη», είχε πει ο Λίντνερ πριν από τον γάμο με την αγαπημένη του στη γερμανική εφημερίδα Bild. «Η φίλη μου είναι ένα θαυμάσιο πρόσωπο, επίσης επειδή μπορώ να συζητάω μαζί με της τα πάντα».

Η μελαχρινή δημοσιογράφος έδινε στον σύζυγό της όχι μόνο στιλιστικές συμβουλές αλλά και τον κατηύθυνε στην πολιτική ανοίγοντάς του τις…πόρτες στα ΜΜΕ, όπως σχολιάζει το περιοδικό Spiegel. Μάλιστα, είχε σχολιαστεί ότι απροκάλυπτα στήριζε τον σύζυγό της. 

Ο Κρίστιαν Λίντνερ γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1979 στο Βούπερταλ της Γερμανίας και σπούδασε πολιτικές επιστήμες. Μετά το διαζύγιο των γονιών του έμεινε με τη μητέρα του. Το 2011 παντρεύτηκε την δημοσιογράφο, Ντάγκμαρ Ροζενφελτ, με την οποία διατηρούσε δεσμό δύο ετών. 

To ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Από το 2009 έως το 2011 διετέλεσε γενικός γραμματέας του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών και το 2013 ανέλαβε την ηγεσία των κόμματος FDP. Aπέτυχε να μπει στην κυβέρνηση καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Μέρκελ για τον σχηματισμό συνασπισμού «Τζαμάικα» κατέρρευσαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook