Οι δύο διαρρήκτες εντοπίστηκαν απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Συνελήφθη και ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, χθες  το απόγευμα στο Ηράκλειο,  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 30χρονος Έλληνας και 22χρονος Αλβανός, κατηγορούμενοι  για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 30χρονο και τον 22χρονο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή τους διάφορα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι δύο άνδρες σε προγενέστερο χρόνο εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 69χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και χρηματικό ποσό, μέρος των οποίων βρέθηκαν στη κατοχή τους και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, τα πούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας 55χρονου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook