Όλο και πιο απίστευτη γίνεται η υπόθεση με τον 64χρονο Ρουμάνο κρατούμενο

Όλο και πιο απίστευτη γίνεται η υπόθεση με τον 64χρονο Ρουμάνο κρατούμενο που μετήχθη από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα έχοντας στις αποσκευές του δυο μπουκάλια με σαμπουάν που ήταν γεμάτα με εκατοντάδες συσκευασίες χασίς. Ήδη αποδείχθηκε ότι δεν είχε διστάσει και να… καταπιεί ναρκωτικά για να τα μεταφέρει!

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και υποβάλλεται σε εξετάσεις, καθώς ομολόγησε ότι είχε στην κοιλιά του ναρκωτικά, το είδος των οποίων δεν αποκάλυψε. Του έχει χορηγηθεί η κατάλληλα αγωγή, ώστε να τα υποβάλλει προτού «εκραγούν» μέσα στα σωθικά του και προκαλέσουν τον θάνατό του! Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών έχει ασκήσει σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο 64χρονος Ρουμάνος είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2013 στο αεροδρόμιο της Κω, πάλι για μεταφορά ναρκωτικών. Τελευταία, συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών για άλλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Μετά την απολογία του, διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου αλλά, μόλις έφτασε στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν στις αποσκευές του δύο μπουκάλια σαμπουάν που μέσα είχαν κρυμμένες 147 συσκευασίες με 260,7 γραμμάρια και άλλη μια με 164 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο έφτασαν στα χέρια του τα «σαμπουάν» με το χασίς, αν του παραδόθηκαν στον Κορυδαλλό και γιατί δεν εντοπίστηκαν, ή αν τα παρέλαβε κατά την διάρκεια της διαδρομής προς την Πάτρα χωρίς να το αντιληφθούν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook