Διευρύνεται σε ολόκληρη τη Γαλλία το πρόγραμμα εμπειριών της Airbnb, έπειτα από την επέκτασή τους κατά 700%, πέρα από το Παρίσι και τη Προβηγκία, την περασμένη χρονιά.

Η πλατφόρμα δέχεται αιτήσεις από ιδιοκτήτες σπιτιών από όλη τη Γαλλία προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα εμπειριών της, Airbnb Experiences, το οποίο σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία τόσο σε επίπεδο προσφοράς όσο και σε επίπεδο ζήτησης.Οι εμπειρίες προσφέρονται από την πλατφόρμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της για εναλλακτικές εμπειρίες στους προορισμούς.

Η ανάπτυξη της προσφοράς εμπειριών είναι 25 φορές ταχύτερη σε σχέση με την αύξηση προσφοράς σπιτιών από το Νοέμβριο του 2016.Σύντομα θα προσφέρονται εκατοντάδες νέες εμπειρίες από τους προορισμούς της Γαλλίας, ιδιαίτερα από τις περιοχές Basque Country, Morbihan, Grenoble, Montpellier, και Nancy.Σήμερα η πλατφόρμα προσφέρει πάνω από 700 εμπειρίες στη Γαλλία.Οι αξιολογήσεις των εμπειριών στη Γαλλία από τους ταξιδιώτες είναι πολύ υψηλές με μέσο όρο το 4.9 με άριστα το 5 ενώ η ζήτηση για αυτές έχει αυξηθεί 5 φορές μέσα σε ένα έτος.Ο μέσος ταξιδιώτης δαπανά 65 δολάρια ανά εμπειρία και ανά άτομο στη Γαλλία.

Η πλατφόρμα προσφέρει 5.000 εμπειρίες σε 60 προορισμούς, οι κρατήσεις για αυτές παρουσίασαν αύξηση 2500% το 2017. Φέτος οι εμπειρίες πρόκειται να διπλασιασθούν τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, η πλατφόρμα υπολογίζει ότι θα προσφέρει εμπειρίες σε περισσότερους από 1000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους και ξεχωριστοί προορισμοί όπως το νησί του Πάσχα, η Τασμανία και η Ισλανδία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook