Συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) την Δευτέρα  23  Απριλίου   2018  και ώρα 17:55 το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με 36 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. Αναλυτικότερα:

Ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων. 

1. Ολική και Μερική Ανατροπή Αναλήψεων Υποχρέωσης. 
2. Διακανονισμός οφειλών δημοτών. 
3. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. 
4. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών διακίνησης επιστολικής αλληλογραφίας και υπηρεσιών ταχυμεταφορών (μεταφορά μικροδεμάτων) από και προς το Δήμο. 
5. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου αυτεπιστασίας «Συντήρηση σχολικών κτιρίων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης»
6. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών και 1ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και επισκευή δημοτικού κτιρίου στη Νέα Λαχαναγορά και μετατροπή του σε κατάστημα χονδρικής πώλησης αλιευμάτων».
7. Έγκριση 2ης παράτασης του άρθρου 184 του Ν.4412/2016 για την ολοκλήρωση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη πυροπροστασίας δημοτικού πρατηρίου υγρών καυσίμων κίνησης και έκδοσης άδειας λειτουργίας του». 
8. Παραχώρηση χρήσεως οδών  για την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων. 
9. Τροποποίηση της αρ. 114/2018 απόφασης Δ.Σ. περί σύστασης της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Ικάριου γηπέδου».  
10. Άνοιγμα χωριστού τραπεζικού λογαριασμού για το έργο «Κοινωνική ενσωμάτωση των προσφύγων, μέσω αθλητισμού στο Δήμο Ηρακλείου “FTI FOR ALL”».  
11. Έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών της «Συντήρησης – επισκευή ανελκυστήρων δημοτικών κτιρίων» από την εταιρεία EUROLIFT A.E.. 
12. Προτεινόμενα μέτρα για την μείωση της κατανάλωσης νερού (απόφαση 123/2018 Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ηρακλείου).  
13. Έγκριση υπογραφής του Παραρτήματος Τροποποίησης της από 04-9-2017 Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Εργασίας και το ΕΙΕΑΔ για την υλοποίηση του Σχεδίου «ΑΝ – ΟΙΚΩ» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» έως 28-02-2019 και έγκριση έκδοσης νέας Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης. 
14. Έγκριση και ψήφιση διάθεσης πίστωσης για τις δαπάνες εορταστικής εκδήλωσης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας (2η Κυριακή Μαΐου), για τις ηλικιωμένες ωφελούμενες των ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. του Δήμου Ηρακλείου.  
15. Απόφαση παραχώρησης χρήσης σχολικών χώρων σε φορείς της τοπικής κοινωνίας για την πραγματοποίηση διαφόρων δραστηριοτήτων. 
16. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ηρακλείου για το διάστημα από 01/01/2017 έως 31/12/2017.  
17. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ηρακλείου για το διάστημα από 01/01/2017 έως 31/12/2017.  
18. Έγκριση διοργάνωσης και διάθεσης πίστωσης για το 2ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Δήμου Ηρακλείου 2018 «Είμαι και εγώ εδώ». 
19. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και διάθεση πίστωσης έτους 2018 (απόφαση 54/2018 Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.). 
20. Καθορισμός μηνιαίας οικονομικής εισφοράς για την φιλοξενία των παιδιών (τροφεία) στους Παιδικούς Σταθμούς (απόφαση 61/2018 Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.).  
21. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής Β φάσης της υπηρεσίας «Εργασίες προσδιορισμού επικοινωνιακής πολιτικής προβολής της στρατηγικής “Hράκλειο – έξυπνη πόλη” ». 
22. Έγκριση δαπάνης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης για «Προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση» για την παροχή υπηρεσιών που αφορούν «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικών Οικονομικής Υπηρεσίας και Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού έτους 2018 του Δήμου Ηρακλείου».  
23. Έγκριση αιτήματος ένταξης του Δήμου Ηρακλείου για την αποδοχή της συμμετοχής του στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού». 
24. Έγκριση διοργάνωσης του φεστιβάλ «Τέχνη καθ’ οδόν». 
25. Τέλεση μνημόσυνου 62 Μαρτύρων. 
26. Έγκριση διοργάνωσης, καλλιτεχνικού προγράμματος και δαπανών των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Μουσικά βήματα στο Λαβύρινθο».  
27. Έγκριση της εκδήλωσης για την 77η επέτειο της Μάχης της Κρήτης. 
28. Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής Παρεχόμενων Υπηρεσιών. 
29. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας ηχητικής κάλυψης της παρέλασης 25ης Μαρτίου 2018 στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού. 
30. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου στην περιοχή Σκαφιδαρά για το χρονικό διάστημα από 10-4-2018 έως 30-10-2018 στο Αθλητικό Σωματείο Μαχητικών Αθλημάτων (ΑΣΜΑ) – Οι Παγκρατιαστές. 
31. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στην έκθεση «GREK PANORAMA 2018 – Β2Β Roadshow» στην Αμερική και έγκριση διάθεσης πίστωσης για την μετακίνηση του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Garancini Gian Andrea  Paolo. 
32. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στο Παγκόσμιο Συνέδριο του ομίλου της TUI στη Ρόδο και έγκριση διάθεσης πίστωσης για την μετακίνηση του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Garancini Gian Andrea  Paolo. 
33. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής και παρακολούθησης της αρ. πρωτ. 29.766/4-4-2018 σύμβασης «Εξειδίκευση Προγράμματος τουριστικού μάρκετινγκ για την πόλη του Ηρακλείου και ανάπτυξη της θεματικής ενότητας του γαστρονομικού προορισμού».  
34. Έγκριση διαφημιστικής προβολής του Δήμου Ηρακλείου σε έντυπο μέσο.   
35. Έγκριση μετάβασης του Αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Αναστασάκη Ιωάννη στην Αθήνα. 
36. Λήψη απόφασης για την έναρξη των διαδικασιών διερεύνησης για την απευθείας αγορά της «Φάμπρικας Ανωγειαννάκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook