Οι πληροφορίες που ερευνά η κυπριακή αστυνομία για το στυγερό έγκλημα

Φως στην άγρια δολοφονία ανδρογύνου μέσα στο σπίτι τους στο Στρόβολο της Λευκωσίας, προσπαθεί να ρίξει η αστυνομία της Κύπρου, σύμφωνα με την οποία τα θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, μίλησε στο ΡΙΚ για φόνο εκ προμελέτης. Ο ίδιος ανέφερε ότι «πρόκειται για πολύ ευαίσθητη υπόθεση, η οποία τυγχάνει προσεκτικής διερεύνησης».

Τα θύματα, ο εκπαιδευτικός και η σύζυγός του, τραπεζική υπάλληλος, εντοπίστηκαν νεκροί, μέσα σε λίμνη αίματος, στο σπίτι τους στο Στρόβολο της Λευκωσίας.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες, μετά την κλήση σε βοήθεια, από τον 15χρονο θετό γιο του ζεύγους.

Ο ανήλικος ανέφερε στην Αστυνομία ότι είδε δύο άτομα με κουκούλες να εισέρχονται στο σπίτι, λέγοντας στον ίδιο να μη φοβάται και ότι δεν θα τον πείραζαν. Ωστόσο, η Αστυνομία δεν βρήκε ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, όπου εντοπίστηκε το μαχαίρι.

Σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η αστυνομία διερευνά πληροφορία ότι οι βιολογικοί γονείς εντόπισαν τον 15χρονο, τον οποίο το άτυχο ζεύγος είχε ορίσει πρόσφατα ως γενικό του κληρονόμο.

Η ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας
«Φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λευκωσία, με θύματα ζευγάρι ελληνοκύπριων ηλικίας 60 και 59 χρόνων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.45 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένους ένοικους οικίας σε συγκεκριμένη οδό στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν το εν λόγω ζευγάρι, τραυματισμένο θανάσιμα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook