Έχει χιλιάδες followers στα social media αλλά φαίνεται πως οι δουλειές δεν πάνε καλά
  
Η Kayla Jenkins έχει χιλιάδες followers στο Instagram, ενώ στο κανάλι της στο YouTube είναι γραμμένοι πάνω από 640.000 χρήστες. Η ίδια, εκτός από τα προϊόντα που διαφημίζει, επιδεικνύει συχνά πυκνά τις πλούσιες καμπύλες της αλλά και τις τρέλες που κάνει με τους φίλους της.

Η 24χρονη νοίκιαζε ένα σπίτι έξω από το Μάντσεστερ, το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες των ιδιοκτητών, όπως μετέδωσε η Daily Mail, το άφησε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Παράλληλα, άφησε απλήρωτα ενοίκια πάνω από 5.700 ευρώ. Το ζεύγος Hopwood αναγκάστηκε να κυνηγήσει δικαστικώς την ιντερνετική περσόνα για να βγάλει εντολή έξωσης και να πάρει τα χρήματά του.

Οι ίδιοι περιέγραψαν τι αντίκρισαν όταν τελικά κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμά τους και οι λεπτομέρειες ήταν αηδιαστικές. Το σπίτι σε γενικές γραμμές ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση με φθορές σε όλα τα δωμάτια, ενώ υπήρχαν παντού κόπρανα και ούρα κατοικίδιων, ακόμα και πάνω στις κουρτίνες.

Τα έπιπλα είχαν σχεδόν καταστραφεί από απομεινάρια φαγητών και λεκέδων, ενώ σακούλες με σκουπίδια ήταν πεταμένα στον κήπο.

Η ίδια η vlogger μέσω της εταρείας που έχει αναλάβει το management της απάντησε ότι τα ευρήματα των ιδιοκτητών δεν υπάρχουν και πως τα χρέη στα ενοίκια δημιουργήθηκαν γιατί «οι δουλειές στο YouTube άρχισαν να μην πηγαίνουν τόσο καλά με αποτέλεσμα να “στεγνώσει” από ρευστό».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook