Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε τι μεσολάβησε για να πάρει την απόφαση και να αποχωρήσει οικειοθελώς

H Όλγα Φαρμάκη έκανε σήμερα την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2. Μίλησε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα για όλα, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που την οδήγησε μακριά από το παιχνίδι.

«Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή, όπως είπα και στους συμπαίκτες μου. Είπα “τελείωσε αυτό το ταξίδι τώρα για σένα”. Αισθανόμουν πλέον μία πίεση μέσα στο παιχνίδι. Τα τελευταία βράδια έπεφτα να κοιμηθώ και αισθανόμουν ένα “πλάκωμα” και ήταν σαν να μην μπορώ να καθίσω πουθενά στην παραλία.

Και οι δικοί μου μου έλειψαν πολύ, αλλά αισθανόμουν κάποια στιγμή όταν ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Πραγματικά μου έλειπε η ζωή μου και το έξω και οι δικοί μου άνθρωποι.

Οπότε όλα αυτά συναίνεσαν στο να πάρω την τελική απόφαση και να βγω έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η Όλγα Φαρμάκη.

 

«Έπρεπε να έχω δεχτεί την πρόταση για το 1o Survivor»

To όμορφο μοντέλο που εξέπληξε με τις επιδόσεις της μέσα στο παιχνίδι αποκάλυψε επίσης ότι είχε αρνηθεί πρόταση για να μπει στο πρώτο Survivor. Κάτι που όπως είπε μετάνιωσε.

«Κατ’ αρχήν, είχε γίνει η πρόταση από πέρυσι, για το προηγούμενο παιχνίδι. Όταν είδα, λοιπόν, πώς ήταν το παιχνίδι, με όλα αυτά τα αγωνίσματα, γιατί μου άρεσαν τα αγωνίσματα και ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία, που δεν μπορείς να τη ζήσεις ποτέ στη ζωή σου…

Και το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι και ότι μπορείς να δοκιμαστείς σαν άνθρωπος, γιατί γενικά μου αρέσουν όλα αυτά τα πράγματα, το μετάνιωσα που δεν μπήκα στο πρώτο. Και όταν μου έγινε ξανά η πρόταση, για το δεύτερο, είπα καλύτερα να το κάνω και να μην μετανιώσω στη ζωή μου για κάτι που δεν έχω κάνει και δεν έχω προσπαθήσει, παρά αργότερα να πω “γιατί δεν το είχες κάνει αυτό;”. Πόσες φορές στη ζωή μας έχουμε πει “κι αν το είχα κάνει;”», σχολίασε η Όλγα Φαρμάκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook