Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στις εκλογές για το νέο ΔΣ – Ποιοί συμμετέχουν στον συνδυασμό

Λίγες ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Χανίων, ο συνδυασμός “Ενωτική Πρωτοβουλία Αστυνομικών” απευθυνόμενος στους αστυνομικούς του νομού σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι :                                        

Την 16-4-2018 με σχετική  ανακοίνωσή μας τοποθετηθήκαμε σε διάφορα ζητήματα που έγιναν την προηγούμενη τριετία και σε αυτά που θα προσπαθήσουμε να γίνουν,  εφόσον μας δώσετε την δυνατότητα με την ψήφο σας την 23 & 24-4-2018 στις εκλογές που θα γίνουν.

Δεν προσδοκούσαμε, όλοι να συμφωνήσετε με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Περιμέναμε όμως η όποια διαφωνία υπήρχε επί αυτής να εκδηλωθεί με επιχειρήματα και με γεγονότα. Αντί αυτού εισπράξαμε τον χλευασμό και τις ύβρεις από ορισμένους σχολιαστές.

Δεν δίνουμε συνέχεια σε αυτό, το προσπερνάμε και συνεχίζουμε έχοντας στην σκέψη μας ότι πάνω από όλους εμάς είναι ο θεσμός της Ένωσης τον οποίο πρέπει να τιμούμε με τις πράξεις μας και τις συμπεριφορές μας.

Εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης σας γνωρίζουμε τα παρακάτω :

Για το Διοικητικό Συμβούλιο στο ανάλογο ψηφοδέλτιο που θα επιλέξετε, μπορείτε να βάλετε μέχρι 7 σταυρούς. (7 τα μέλη του Δ.Σ).
Για την Ελεγκτική Επιτροπή στο ανάλογο ψηφοδέλτιο που θα επιλέξετε, μπορείτε να βάλετε μέχρι τρείς σταυρούς. (3 τα μέλη της).
Για τους αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ανάλογο ψηφοδέλτιο που θα επιλέξετε μπορείτε να βάλετε μέχρι  9 σταυρούς. (Τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης είναι περίπου 460, ακριβή αριθμό θα γνωρίζουμε την Δευτέρα το πρωί).Ευνόητο είναι ότι θα εκλεγούν 9 μόνο εφόσον υπάρχει μεγάλη  συμμετοχή στις εκλογές, δηλαδή να ψηφίσουν 426 μέλη.

Για το Συμβούλιο Μεταθέσεων στο ανάλογο ψηφοδέλτιο που θα επιλέξετε μπορείτε να βάλετε 1 σταυρό. ( Ένας ο εκπρόσωπος, ο δεύτερος είναι αναπληρωματικός).

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία καθορίζεται με τον μεγαλύτερο αριθμό ψηφοδελτίων και στην συνέχεια οι πρώτοι σε σταυρούς κάθε ψηφοδελτίου εισέρχονται στο Δ.Σ. μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 7 μελών.

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι :  

Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στην εκλογική διαδικασία , 1ον για να δώσετε δύναμη στην Ένωση, 2ον να απαντήσετε συνδικαλιστικά σε κάθε ενέργεια και πράξη που κάνει κακό στο θεσμό του Σωματείου και 3ον να υπάρξει η μέγιστη δυνατή εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία.

Σας δηλώνουμε δε τα παρακάτω :

1.- Θα τιμήσουμε την επιλογή σας και θα εργαστούμε για το καλό του Σωματείου από  όποια θέση και αν βρεθούμε μετά τις εκλογές. Είτε της πλειοψηφίας , είτε της μειοψηφίας.
2.- Δεν προκαθορίζουμε από τώρα την ανάληψη αξιωμάτων. Εφόσον μας δώσετε την δυνατότητα, αυτοί που θα εκλεγούμε, έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό του Σωματείου και την ανάδειξη νέων συναδέλφων που επιβάλλεται να μπουν μπροστά, θα συναποφασίσουμε το καλύτερο δυνατό για όλους μας.
3.- Ακόμα και αν βρεθούμε στην θέση της μειοψηφίας θα εργαστούμε και θα τιμήσουμε την επιλογή σας, συνεργαζόμενοι με την πλειοψηφία στις θετικές επιλογές και στην σωστή ανάδειξη της δικής μας θέσης σε περίπτωση διαφορετικής προσέγγισης του θέματος
4.- Το ίδιο ζητάμε και από τους συναδέλφους του άλλου ψηφοδελτίου σε ανάλογο αποτέλεσμα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε , να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα  και να τιμήσουμε τον θεσμό του Σωματείου, έχοντας ως παράδειγμα αποφυγής το πρόσφατο παρελθόν.

Οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο.

ΒΛΑΧΑΚΗΣ Ιωάννης                            Τμήμα Τροχαίας Χανίων
ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ Χρήστος               Τμήμα Τροχαίας Χανίων
ΜΑΝΟΥΣΟΥΔΑΚΗΣ  Ιωάννης             Τμήμα Άμεσης Δράσης Χανίων
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ευτύχιος             Τμήμα Τροχαίας Χανίων
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Λυσίμαχος                   Υποδ/νση Ασφάλειας Χανίων
ΝΤΙΝΙΕΡΑΚΗΣ  Αντώνιος                     Υποδ/νση Ασφάλειας Χανίων
ΞΕΝΙΚΑΚΗ  Μαρία                               Α.Τ.Αποκ/νου
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Στυλιανός                    Α.Τ.Πλατανιά
ΠΙΠΙΛΙΑΝΟΣ  Θεοχάρης                       Α.Τ.Χανίων
ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ Δημοσθένης                  Κέντρο Διαβιβάσεων  100
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Γεώργιος          Υποδ/νση Ασφάλειας Χανίων/ΤΔΝ
ΤΣΙΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Δημήτριος              Α.Τ.Σφακίων
ΦΑΦΟΥΤΗΣ  Δημήτριος                       Α.Τ.Αποκ/νου

Η  ΕΠΙΛΟΓΗ  ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΗ  ΣΑΣ”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook