Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί στο Κερατσίνι για τον 16χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από βράχο στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου. 

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο νεαρός μαθητής της πρώτης τάξης του Λυκείου, μαζί με τους φίλους του, είχε πάει όπως συνήθιζε μετά το μάθημα, στο σημείο για να συζητήσουν και να μιλήσουν.

Το ρολόι έγραφε 12:00 το μεσημέρι, όταν ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Όμως, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εργαζόμενοι στο πάρκο, ενημερώθηκαν από από ένα ανήλικο παιδί για την πτώση του 16χρνονου. 

Όταν πήγαν στο σημείο, ο νεαρός, ήταν στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος, ωστόσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Δεν τον μετακίνησαν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι φίλοι του 16χρονου, έλεγαν ότι «δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να το κάνει». Η παρέα των νεαρών είχε ανέβει στο βράχο από την πίσω πλευρά, καθώς η πρόσβαση μέσα από το πάρκο δεν είναι δυνατή. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Σήμερα στο 7ο Λύκειο Πειραιά, όπου φοιτούσε, η σημαία κυματίζει μεσίστια.

Η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου, που ήταν το μοναχοπαίδι της οικογενείας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 15:00 από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook