Συγχαρητήρια στους παίκτες του που πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος μοίρασε ο Γιώργος Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχουν ως εξής: «Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο νομίζω ότι ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Ήταν ένα ματς, που η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και σίγουρα αυτό είναι ευχάριστο να το βλέπουμε και σε επίπεδο Football League. Για το παιχνίδι, ξεκινήσαμε αρκετά καλά και κάναμε μία σίγουρα καλή ευκαιρία και κάποιες προϋποθέσεις, καταφέραμε και περιορίσαμε τον ΟΦΗ και φαινόταν ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και από την απέναντι πλευρά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Ο ΟΦΗ με την πολύ καλή ποιότητά του και την ταχύτητα στο ανοιχτό γήπεδο φάνηκε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνος, όπως και μας έκανε κάποιες προϋποθέσεις και 1-2 ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο ήταν αρκετά όμορφο από την πλευρά της ομάδας του ΟΦΗ. Από εκεί και μετά ήταν το χρονικό σημείο στο οποίο σταθήκαμε τυχεροί, γιατί έκαναν 1-2 ευκαιρίες που μπορούσε το σκορ να γίνει 0-2 και σίγουρα δεν θα είχαμε ελπίδες, αλλά αυτό που οφείλω να κάνω είναι να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι το πάλεψαν μέχρι το τέλος και καταφέραμε να δικαιωθούμε.

Σαν εικόνα παιχνιδιού αυτό που μας αφήνει στο τέλος είναι ότι ναι μεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και την προσπάθεια απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, αλλά σίγουρα κι εμείς από τη δική μας πλευρά με βάση τη συνολική μας εικόνα μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον ακόμα πιο αισιόδοξα».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Αν μιλήσω καθαρά βάσει ευκαιριών, θα πω ότι ο ΟΦΗ είχε πιο κλασικές ευκαιρίες από εμάς και σε αριθμό αλλά και όσον αφορά το από πού έγιναν. Από την άλλη πλευρά σαν συνολική εικόνα νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο. Κι εμείς καταφέραμε και βγάλαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις χωρίς να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, που θα μπορούσε να μας κάνει πιο επικίνδυνους. Οπότε δεν μπορώ να το “ζυγίσω” ακριβώς να πω ποιο είναι πιο δίκαιο. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και πολύ ανοιχτό».

Για το πώς οριοθετούνται οι στόχοι της ομάδας μέχρι το τέλος: «Έχω ερωτηθεί πολλές φορές γι’ αυτό. Εμείς είμαστε μια ομάδα που “χτίστηκε” στην αφετηρία της χωρίς ακριβώς να ξέρουμε πού πατάμε και τι θέλουμε να κάνουμε. Μία ομάδα πολύ νεανική, πολύ καινούρια. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εμείς μέρα-μέρα κάτι κερδίζουμε, παιχνίδι-παιχνίδι όλο και κάτι βάζουμε. Δεν θέλω να οριοθετήσω να πω “αυτός είναι ο στόχος”, θα ήταν πολύ καλό να μπορούμε να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα. Για όλους μας θα ήταν μία πολύ καλή θέση και απέναντι σε πολύ σπουδαίους αντιπάλους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook