Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του κυμάνθηκε στις δηλώσεις του και ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Νίκος Πουρτουλίδης.

Οι δηλώσεις του έμπειρου μέσου του ΟΦΗ έχουν ως εξής: «Ήρθαμε στα Χανιά με σκοπό να κάνουμε μια νίκη που θα μας έφερνε ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση του στόχου που έχουμε. Δυστυχώς μια αδράνεια στο τέλος… Έχουμε πει ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογίες,  αλλά αδρανήσαμε και ήρθε η ισοφάριση, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. Χάσαμε πολλές φορές ευκαιρίες για τα δεδομένα τα δικά μας, εκανε και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός την προσπάθειά του και δυστυχώς το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο. Προχωράμε να πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και όπως έχουμε πει κοιτάμε να τελειώσουμε μαθηματικά με τον στόχο που έχουμε και από εκεί και πέρα, ούτως ή άλλως, όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος έχουμε σκοπό να τα κερδίσουμε και αν μπορούμε να πάρουμε και την 1η θέση. Ο στόχος δεν τελειώνει εκεί πέρα, όταν τελειώσει μαθηματικά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην ομάδα, έχουν κάνει υπερπροπάθεια όλοι τους, ένας προς έναν, παρά την κούραση και τους τραυματισμούς που μπορεί να έχουμε. Τους δίνω συγχαρητήρια και συνεχίζουμε όλοι μαζί. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε, ταξίδεψε για εμάς, μας κάνουμε πολύ χαρούμενους και θέλαμε να τους δώσουμε τη νίκη σήμερα, αλλά τους υποσχόμαστε σύντομα να τους δώσουμε ακόμα μεγαλύτερες χαρές».

Για τη φάση που τραυματίστηκε και αρχικά “πάγωσαν” όλοι: «Χτυπάω με το κεφάλι την μπάλα και δέχθηκα μια κλωτσιά. Αυτό θυμάμαι εκεί πέρα. Για λίγο χάθηκα, αλλά επανήλθα μετά. Δέχθηκα την κλωτσιά στο κεφάλι. Τώρα μετά μου είπαν έγινε μία σύρραξη. Γιατί και η κάρτα που δέχεται ο Κουτσιανικούλης ξεκινάει από αυτή τη φάση, γι’ αυτό μετά ήρθε η κόκκινη. Δεν γίνεται να μη δίνει αυτή τη φάση που ο άλλος μου γυρνάει κλωτσιά στο κεφάλι και στην εξέλιξη της φάσης να δεχόμαστε κάρτες. Αυτό ξέρω, γιατί δεν το συζήτησα πολύ με τα παιδιά. Οι λεπτομέρειες κρίνουνε… Με 11-11 πιστεύω θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Απλά δεν το καθαρίσαμε κι εμείς κι ήρθε η ισοφάριση στο τέλος».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook