Πρωτοφανή υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα χαρακτήρισε τη στυγερή δολοφονία του ζεύγους στο Στρόβολο ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, αναφέροντας ότι πρόκειται για μια «πολύ δύσκολη υπόθεση, που συνέβη κάτω από πολύ ιδιάζουσες συνθήκες».

Την Κυριακή το απόγευμα, ο κ. Χρυσοστόμου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Δύναμης και ομάδα ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, επισκέφθηκε την σκηνή, όπου έτυχε ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών και τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με το διπλό φονικό και είδε από κοντά το έργο των ανακριτών.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και διαβεβαίωσε πως «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για εξιχνίαση» της υπόθεσης, προσθέτοντας πως «γι’ αυτό το λόγο έχουμε μεριμνήσει να έχουμε στη διάθεσή μας όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη, τόσο σε ανακριτικό, όσο και σε επιστημονικό επίπεδο».

Ο Αρχηγός Αστυνομίας σημείωσε επίσης ότι αναμένεται να ληφθεί κατάθεση από τον ανήλικο γιο του άτυχου ζεύγους «αφού ολοκληρωθεί όλο το έργο και αφού συλλεχθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία». 

Στο μεταξύ νωρίς το βράδυ, ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή επί των σορών του 60χρονου και της 59χρονης. Τις νεκροτομές διενήργησε η εξ Ελλάδος καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Χαρά Σπηλιοπούλου, στην παρουσία των ιατροδικαστών Ελένης Αντωνίου και Μάριου Ματσάκη. Ο κ. Ματσάκης παρίστατο εκ μέρους της οικογένεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Σπηλιοπούλου, η οποία νωρίτερα το Σάββατο πραγματοποίησε αυτοψία στη σκηνή, κλήθηκε στην Κύπρο οι Αρχές, για να βοηθήσει στην διερεύνηση και εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

philenews.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook