Έπειτα, λοιπόν, από ένα θερμό επεισόδιο με τους γονείς του, ο 12χρονος Drew… έκλεψε την πιστωτική κάρτα της μαμάς του και αγόρασε ένα φθηνό εισιτήριο για Ινδονησία

Ο καυγάς με τους γονείς του, όχι μόνο δεν πτόησε έναν 12χρονο από την Αυστραλία… αλλά, αντιθέτως, του έδωσε και κίνητρο για να προβεί σε μία κίνηση που ελάχιστα παιδιά της ηλικίας του θα τολμούσαν να κάνουν.

Έπειτα, λοιπόν, από ένα θερμό επεισόδιο με τους γονείς του, ο 12χρονος Drew… έκλεψε την πιστωτική κάρτα της μαμάς του και αγόρασε ένα φθηνό εισιτήριο για Ινδονησία.

Σύμφωνα με τη μητέρα του μικρού, το «όχι» είναι μία απαγορευμένη λέξη γι’ αυτόν και αυτό, όπως, φαίνεται το απέδειξε και μάλιστα με το παραπάνω.

«Σοκαρισμένοι, εκνευρισμένοι, δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα για να εξηγήσουμε πώς αισθανόμασταν όταν καταλάβαμε ότι είχε φύγει για το εξωτερικό», δήλωσε η μητέρα του ατίθασου 12χρονου, στο A Current Affair.

Ο Drew, προκειμένου να κάνει το δικό του… προχώρησε σε εκτενή έρευνα για το ποια αεροπορική εταιρεία θα του επέτρεπε να ταξιδέψει μόνος τους, χωρίς γραπτή και υπογεγραμμένη επιστολή από τους γονείς του.

Ο 12χρονος ανέφερε ότι δεν σοκαρίστηκε κανείς στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Περθ, επειδή ταξίδευε μόνος του. 

«Ζήτησαν απλώς την ταυτότητα και το διαβατήριό μου για να αποδείξω ότι είμαι πάνω από 12 χρονών και ότι είμαι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση», είπε.

Καθώς προσγειώθηκε στην ξένη χώρα, ο Drew πήρε ένα ποδήλατο και έφτασε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει νωρίτερα.

Ο 12χρονος πέρασε… σαν προύχοντας, τις επόμενες τέσσερις ημέρες, στην τετράστερη αίθουσα του ξενοδοχείου All Seasons Hotel… και φυσικά με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook