Οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνα συνέλαβαν τον 62χρονο πατέρα, την 63χρονη μητέρα, την 37χρονη κόρη και τον 47χρονο σύζυγό της – Στο σπίτι του πατέρα βρέθηκαν 1.172 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 59 συσκευασίες καπνού

Τέλος στη δράση μιας «οικογενειακής επιχείρησης» έβαλαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς έπειτα από επισταμένη έρευνα, συνέλαβαν τρία μέλη οικογένειας, τα οποία είχαν «στήσει» κανονική επιχείρηση και διακινούσαν λαθραία τσιγάρα, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τρεις ομογενείς ηλικίας 62 (πατέρας), 63 (μητέρα) και 37 (κόρη) ετών, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, εντοπίσθηκαν ο 62χρονος και η 63χρονη να εξέρχονται από την οικία τους στην περιοχή της Μενεμένης και να έχουν στην κατοχή τους δύο τσάντες που περιείχαν 218 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 19 συσκευασίες καπνού.

Επίσης, στο αυτοκίνητο του 62χρονου, καθώς και στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 1.172 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 59 συσκευασίες καπνού.

Στη συνέχεια, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα της κόρη της οικογένειας, όπου συζεί με τον 47χρονο σύζυγό της, καθώς και στο αυτοκίνητο του 47χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο ο 62χρονος, όπου εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.640 λαθραία πακέτα τσιγάρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο 47χρονος. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook