Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα γλέντι βάφτισης στην Κέρκυρα, το μεσημέρι της Κυριακής. – Οι  πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια σφαίρα εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει  – Δεν πρόλαβε καν να φτάσει το ασθενοφόρο

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε θανατηφόρο το επικίνδυνο έθιμο με τις μπαλωθιές στις εορταστικές εκδηλώσεις! Το νέο τραγικό δυστύχημα συνέβη στην Κέρκυρα, όπου μια 56χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της από πυροβολισμό κατά την διάρκεια γλεντιού μετά από βαφτίσια!

Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με το start tv, λεγόταν Ελένη Σπιτιέρη, συμμετείχε στο γλέντι που διεξαγόταν το απόγευμα σε ένα κτήμα στον Άγιο Ιωάννη, όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια σφαίρα εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και άφησε την τελευταία της πνοή πριν φτάσει ασθενοφόρο για να την παραλάβει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Κέρκυρας, οι οποίοι έχουν κάνει προσαγωγές και ανακρίνουν όσους ήταν παρόντες στο αιματηρό περιστατικό. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσοι και ποιοι πυροβολούσαν και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook