Στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί από το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μπήκε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018) η Κέιτ Μίντλετον ή κατά το πιο… επίσημο δούκισσα του Κέμπριτζ.

Γεννητούρια ξανά στο παλάτι! Η Κέιτ Μίντλετον μπήκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018) στο μαιευτήριο για να γεννήσει το τρίτο της παιδί, «καρπό» του έρωτα και του γάμου της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το ζευγάρι έχει ήδη δυο παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.  Αν τα… νερά της Κέιτ Μίντλετον είχαν σπάσει νωρίτερα, το νέο βασιλικό μωρό θα μπορούσε να έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ. Η μονάρχης «έκλεισε» το περασμένο Σάββατο (21.04.2018) τα 92 της χρόνια.

Έσπασαν τα νερά της Κέιτ Μίντλετον

Την είσοδο της Κέιτ Μίντλετον στο μαιευτήριο επιβεβαίωσε και το παλάτι με ανακοίνωσή του: «Η αυτής υψηλότητα δούκισσα του Κέμπριτζ μπήκε στο νοσοκομείο St Mary στο Πάντινγκτον, στο Λονδίνο νωρίτερα το πρωί στα πρώτα στάδια του τοκετού. Η δούκισσα πήγε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Κένσινγκτον στην πτέρυγα Λίντο με τον δούκα του Κέμπριτζ».

Στο ίδιο νοσοκομείο η Κέιτ Μίντλετον είχε φέρει στον κόσμο και τα άλλα δυο παιδιά της.

Το νέο… βασιλικό μωρό θα είναι το πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Βρετανίας. Προηγούνται ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, ο μπαμπάς του πρίγκιπας Γουίλιαμ, τα αδέρφια του, Τζορτζ και Σάρλοτ. Μετά τη γέννησή του ο θείος του πρίγκιπας Χάρι θα «πέσει» στην έκτη θέση της διαδοχής.

Εδώ και μέρες έξω από το νοσοκομείο όπου θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον έχουν στήσει… αντίσκηνα θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Και περιμένουν πότε θα βγει η είδηση πως ήρθε στον κόσμο το τρίτο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook