Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς «την είπε» στον συμπρωταγωνιστή του επειδή εκείνος σχολίασε πως «δεν διασκεδάζει πια» στα γυρίσματα

Παρόλο που οι φαν του «Σέρλοκ Χολμς» περιμένουν με αγωνία τα επεισόδια της πέμπτης σεζόν, οι δυο μεγαλύτεροι σταρ της δημοφιλούς σειράς δείχνουν να έχουν αρκετά διαφορετικές απόψεις για το ποιο πρέπει να είναι το μέλλον της.

Ο Μάρτιν Φρίμαν, που υποδύεται τον Γουάτσον στην πετυχημένη σειρά του BBC1, είχε εκφράσει πριν λίγο καιρό αμφιβολίες σχετικά με το εάν η σειρά θα έπρεπε να συνεχιστεί, εξηγώντας ότι οι προσδοκίες των κριτικών και των φαν τον έχουν κάνει να μη διασκεδάζει πια τα γυρίσματα.

«Δεν είναι κάτι που απολαμβάνω πια. Η κεντρική ιδέα είναι “το καλό που σου θέλω να κάνεις αυτό, αλλιώς είσαι αρ…δι”. Δεν έχει πλάκα πλέον», είχε πει τον Μάρτιο ο Φρίμαν.

Ο Μπέντεντικτ Κάμπερμπατς, που υποδύεται τον Χολμς, αποκάλεσε τα σχόλια του Φρίμαν αξιολύπητα και επισήμανε ότι, για τον ίδιο, οι προσδοκίες του κοινού δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση λόγο για τη διακοπή της σειράς.

«Είναι κάπως αξιολύπητο αν με κάτι τόσο απλό χάνεις την αίσθηση της δικής σου πραγματικότητας. Σε επηρεάζουν οι προσδοκίες των άλλων; Δεν ξέρω. Δεν συμφωνώ με αυτό», είπε ο γοητευτικός ηθοποιός στην Telegraph.

Ένας άλλος ηθοποιός του «Σέρλοκ» που σχολίασε τις πιθανότητες να δούμε σύντομα την πέμπτη σεζόν της συναρπαστικής σειράς ήταν ο Άντριου Σκοτ, που υποδύεται τον Μοριάρτι. Ωστόσο οι δηλώσεις του απογοήτευσαν τους φαν, αφού είπε ότι θα αργήσουν πολύ να δουν νέα επεισόδια, αν τελικά αυτό συμβεί ποτέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook