Η σπείρα έβαλε στο στόχαστρο τα σπίτια οικογένειας επιχειρηματιών

Η σπείρα των διαρρηκτών που έχει βάλει στο μάτι τα σπίτια επιχειρηματικών οικογενειών της Πάτρας με στόχο κυρίως τα χρηματοκιβώτια, έκανε την επανεμφάνισή της μετά από αρκετό καιρό «χτυπώντας» μέσα σε μια ημέρα δυο σπίτια της ίδιας οικογένειας στην περιοχή Μπεγουλάκι. 

Οι δυο γιοι της οικογένειας διαπίστωσαν ότι στο σπίτι του ενός είχε γίνει εισβολή την προηγούμενη Κυριακή, αλλά το μόνο που κατάφεραν να αρπάξουν οι δράστες ήταν μερικά χρυσαφικά αξίας περίπου 1.000 ευρώ καθώς ο επιχειρηματίας δεν φύλαγε μετρητά ή άλλ τιμαλφή. Αμέσως μετά, τα δύο αδέλφια επισκέφθηκαν το πατρικό τους στην ίδια περιοχή και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι και αυτό το είχαν «επισκεφθεί» διαρρήκτες!

Οι δράστες, που προφανώς ήταν οι ίδιοι, «σήκωσαν» μέσα από το σπίτι ένα χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος από την περιοχή! Ωστόσο, και αυτή τη φορά ο κόπος τους πήγε χαμένος, καθώς μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν μόλις… 500 ευρώ και όχι το σημαντικό ποσό που περίμεναν ότι θα έβρισκαν! 

Η Ασφάλεια ερευνά και τα δυο περιστατικά και εκτιμά ότι πρόκειται για «δουλειές» της σπείρας που έχει διαρρήξει και άλλα σπίτια στα οποία κατοικούν γνωστοί επιχειρηματίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook