“Ομάδες κουκουλουφόρων ανδρών της αστυνομμίας πραγματοποιούν μπλόκα και εφόδους σε σπίτια και καφενεία” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή ΚΚΕ Ηρακλείου υποστηρίζει ότι μετά το επεισόδιο στο Γεράκι με την σφαγή αρνιών, στην περιοχή του Καστελίου στο νομό Ηρακλείου, άνδρες της Αστυνομίας “πραγματοποιούν «μπλόκα» και εφόδους σε δημόσιους χώρους, καφενεία και σπίτια, για εξακρίβωση στοιχείων, τρομοκρατούν τους κατοίκους με απαράδεκτες πράξεις αυταρχισμού και βίας” όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.

Παράλληλα, καταγγέλεται ότι “όποιος ρωτάει για το λόγο για τον οποίο πραγματοποιείται η έρευνα, δένεται με χειροπέδες και ξυλοκοπείται από τους άνδρες της αστυνομίας, καθώς και ότι οι ίδιοι άνδρες της αστυνομίας κηρύσσουν άτυπη βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε κτηνοτρόφους της περιοχής” ενώ στην συνέχεια τονίζει πως “η πάταξη του εγκλήματος, η εξιχνίαση της σφαγής των αμνών ή άλλων παραβατικών υποθέσεων, δεν αντιμετωπίζεται με την τρομοκράτηση του λαού της περιοχής, τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τους ξυλοδαρμούς, τις συλλήψεις και το τσουβάλιασμα, στην κυριολεξία, του ανθρώπινου σώματος σε τσουβάλια ελιάς, κατά την προσαγωγή τους στο αστυνομικό Μέγαρο”.

Τέλος καταλογίζει πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ενώ τα περιστατικά, υποστηρίζει πως “δεν είναι τυχαία και μεμονωμένα” και καλεί την Α.Δ. Ηρακλείου να δώσει απαντήσεις στις παραπάνω καταγγελίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook