Το βράδυ της Δευτέρας αναχωρεί από τα Χανιά η αποστολή του ΑΟΧ/Κισσαμικού για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (25/04, 15:00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη δεν βρίσκεται ο τραυματίας Λαζαρίδης και οι τιμωρημένοι Λεμονής και Αρναούτογλου.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Μικρής διάρκειας προπόνηση, χαμηλής έντασης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα για την ομάδα μας, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος μεταξύ του αγώνα με τον ΟΦΗ και αυτού που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας (25/04, 15:00).

Στόχος του προγράμματος ήταν η συντήρηση της τεχνικοτακτικής και φυσικής ικανότητας και σε αυτό συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Λαζαρίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το κλίμα στην προπόνηση ήταν… γιορτινό, λόγω της ονομαστικής εορτής του προπονητή Γιώργου Πετράκη, του τιμ μάνατζερ Γιώργου Τουλουπάκη και των ποδοσφαιριστών Λαζαρίδη, Νικόλτση, Ξύδα, Αποστολίδη και Σερβιλάκη.

Εκτός από τον τραυματία Λαζαρίδη στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι τιμωρημένοι Λεμονής και Αρναούτογλου.

Στην αποστολή για Καρδίτσα, που αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας από τα Χανιά, ο Γιώργος Πετράκης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Γαβαλάς, Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Φουάσης, Ζιούλης, Καραγεώργης, Σελινιωτάκης, Τασιούλης, Γκίνη, Βρεττός, Σάλιακας, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ξύδας, Λέο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook