Η Μαρία Κατσούλη του ΑΣ Κρήτες θα συμμετάσχει στο 3ο Presidents Cup, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων από 25 έως 29 Απριλίου.

Τη νεαρή αθλήτρια, που έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων, θα συνοδεύσει ο προπονητής της Νίκος Καντάρας.

Η ενημέρωση από τον ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Αναχωρεί αύριο Τρίτη 24/4 η αθλήτρια του Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ μαζί με τον προπονητή της Καντάρα Νικο, όπου κ θα λάβει μέρος στο διεθνές πρωτάθλημα 3d presidents cup που θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.

Το σημαντικό της διοργάνωσης είναι ότι εκτός από την μεγάλη παρουσία «μεγάλων» αθλητών, οι 4 πρώτοι κάθε κατηγορίας εξασφαλίζουν την πρόκριση για τα τελικά του ηπειρωτικού πρωταθλήματος της κάθε κατηγορίας.

Η αθλήτρια του συλλόγου έχει εξασφάλιση βέβαια την πρόκρισή της για τα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων (cadets) από το presidents cup for kids της Γερμανίας, όμως δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση αναφέρει τα εξής:

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για το κορυφαίο γεγονός του Ολυμπιακού ταεκβοντό που θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα. Από τις 25 έως και τις 29 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, περισσότεροι από 2500 αθλητές θα συμμετέχουν στο 3rd World Taekwondo President’s Cup-European Region. Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι αλλά και πρωταθλητές Ευρώπης θα βρεθούν στην Ελλάδα με στόχο να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση για τα ηπειρωτικά τους πρωταθλήματα αλλά και για να συγκεντρώσουν βαθμούς ενόψει Τόκιο 2020, δεδομένου ότι το τουρνουά είναι κατηγορίας G2.

Στη διοργάνωση των Άνω Λιοσίων θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 62 χώρες και των πέντε ηπείρων. Συγκεκριμένα από Αλβανία, Ανδόρα, Αυστραλία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Καναδάς, Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού, Κροατία, Κύπρος, Δανία, Δημοκρατία Κονγκό, Αίγυπτος, Φινλανδία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γκαμπόν, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Γουατεμάλα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιράκ, Ιράν, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Καζακστάν, Κόσοβο, Λετονία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Μεξικοό, Μολδαβία, Μονακό, Ολλανδία, Νίγηρας, Νορβηγία, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Ουρουγουάη και φυσικά την Ελλάδα.

Το 3rd World Taekwondo President’s Cup-European Region διοργανώνεται από την World Taekwondo Europe (WTE) και γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook