Κρητικός επιχειρηματίας που ασχολείται με το εμπόριο συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που του έγινε.

Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω επιχειρηματίας, που ασχολήθηκε στο παρελθόν με το ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο, απασχολεί συχνά – πυκνά την Αστυνομία για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν τέτοια που διαπιστώθηκε μεγάλη ποσότητα “μαϊμού” προϊόντων αλλά και πλήθος φορολογικών παραβάσεων ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταμέτρηση, από πλευράς των ελεγκτων του Οικονομικού Εγκλήματος, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα!

Ο Κρητικός επιχειρηματίας έγινε γνωστός το προηγούμενο χρονικό διάστημα λόγω της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο ενώ και στο παρελθόν του έχουν κατασχεθεί προϊόντα από μεγάλες επώνυμες εταιρείες καθώς ο ίδιος ειδικευόταν στην πώληση ανάλογων προϊόντων που ήταν βέβαια απομιμήσεις.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν του είχε γίνει αγωγή από πασίγνωστη μάρκα που είχε προχωρήσει σε κατάσχεση ενός ολόκληρου κοντέινερ με πλαστά προϊόντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook