Μια τελείως διαφορετική εικόνα για τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν, ξημερώματα Πέμπτης στην οδό Ζαλόγγου στον αριθμό 7 στον Στρόβολο, δίνουν πληροφορίες της «Καθημερινής Κύπρου» επιβεβαιωμένες από δυο πηγές. 

Έξι μέρες μετά το στυγερό έγκλημα και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, η «Κ» έχει στην διάθεσή της μια διαφορετική ροή των γεγονότων που οδήγησαν στην δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου.

Πληροφορίες που ανατρέπουν τα όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, για τον χρόνο αλλά και τον χώρο που διαπράχθηκε το διπλό φονικό. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε στην διάθεσή μας προκύπτουν τα εξής, άγνωστα μέχρι σήμερα στοιχεία. Από τις έρευνες που έχουν γίνει η δολοφονία του ζευγαριού δεν διαπράχθηκε στο ίδιο χώρο – υπνοδωμάτιό τους όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα. Η εικόνα που έχει σχηματοποιηθεί επιβεβαιώνει τις πληροφορίες  ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι εισήλθαν στην οικία χωρίς να υπάρξει παραβίαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι.

Ωστόσο από εδώ και πέρα τα γεγονότα διαφοροποιούνται. Η Ντίνα Σεργίου δέχθηκε την επίθεση του δράστη ή των δραστών την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους. Ο σύζυγός της την ώρα εκείνη με βάση την πληροφόρηση που έχουμε στην διάθεσή μας βρισκόταν στο ισόγειο την μονοκατοικίας όπου τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού.

Ο Χατζηγεωργίου λένε οι πληροφορίες που υπάρχουν ξύπνησε από τον θόρυβο που φαίνεται να προκλήθηκε στον πάνω όροφο άφησε στον καναπέ την κουβέρτα με την οποία ήταν σκεπασμένος και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά. Καθώς ανέβαινε φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες οι οποίοι τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας. Το σημείο αυτό ήταν εκεί που ξεκινούσαν οι σκάλες και όπου φαίνεται  να δέχθηκε την άγρια επίθεση με μαχαίρι. Στο σημείο εκείνο λένε οι ίδιες οι πληροφορίες εντοπίσθηκε από τους ανακριτές όταν εισήλθαν στην μονοκατοικία. Πηγές με γνώση σε διερεύνηση εγκλημάτων μας υποδείκνυαν μια σοβαρή παράλειψη κατά τις πρώτες ώρες που ενδεχομένως να δυσκολέψει το έργο τον αστυνομικών αρχών.

Όπως μας ειπώθηκε εάν κατά την πρώτη νεκροψία είχε προσδιορισθεί ο χρόνος πρόκλησης του θανάτου και κατ’ επέκταση διάπραξης του διπλού φονικού το έργο της Αστυνομίας θα ήταν σαφώς ευκολότερο στη συνέχεια. Είναι αξιοπερίεργο ότι οι κάμερες της γειτονιάς δεν κατέγραψαν την προσέλευση ή αποχώρηση κουκουλοφόρων κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι γνώριζαν την περιοχή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook