Η απαγόρευση της δημοσιότητας που έχει επιβάλει ο Βλαντίμιρ Πούτιν γύρω από την οικογενειακή ζωή του παραβιάστηκε με τη δημοσίευση στο Ιντερνετ φωτογραφιών των θυγατέρων του, της Μαρίας και της Γεκατερίνα Πούτινα. Είναι η πρώτη φορά που Ρώσοι μπόρεσαν να δουν σύγχρονες φωτογραφίες των δύο γυναικών. Ως τώρα, δημόσια διαθέσιμες ήταν μόνο φωτογραφίες τους από την εποχή που ήταν ακόμη κορίτσια.

Η μία από τις φωτογραφίες, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν από έναν έγκυρο επιχειρηματικό ιστότοπο σ\’ ένα θέμα για τις οικογένειες των Ρώσων πολιτικών, δείχνει μια κομψή, ξανθιά γυναίκα, που αναφέρεται ότι είναι η 26χρονη Μαρία, να περπατάει δίπλα στους γονείς της. Η Μαρία έχει σπουδάσει Βιολογία και σύμφωνα με τις φήμες ο σύζυγός της είναι Ολλανδός.

\"http://www.kuzbass.ru/~psb/club/kateput.jpg\"Στη φωτογραφία της 25χρονης Γεκατερίνα, μια άλλη ξανθιά χαμογελάει καθώς κινηματογραφεί τον εαυτό της με βιντεοκάμερα μπροστά από έναν καθρέφτη.

Η Γεκατερίνα λέγεται ότι μιλάει γερμανικά, κορεατικά και ιαπωνικά και πέρυσι διαψεύστηκε η φήμη πως επρόκειτο να παντρευτεί τον γιο ενός νοτιοκορεάτη ναυάρχου. Ερωτηθέν σχετικά με την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, το γραφείο του Πούτιν αρνήθηκε να σχολιάσει.

Οι βρετανικοί «Σάντεϊ Τάιμς» επισημαίνουν πως η χρήση των φωτογραφιών αποτελεί ένδειξη της αυξανόμενης ελευθερίας που απολαμβάνουν οι Ρώσοι στο Ιντερνετ, το οποίο, αντίθετα από τα περισσότερα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, δεν ελέγχεται στενά από το Κρεμλίνο.

\"http://farm4.static.flickr.com/3085/2893939144_1d143c6576.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook