Αντιμέτωπο με τον κίνδυνο να μην ξαναδεί τα τέσσερα από τα επτά παιδιά του κινδυνεύει ένα ζευγάρι από την Σκωτία, επειδή οι κοινωνικές υπηρεσίες το κατηγορούν ότι δεν φροντίζει για την απώλεια βάρους των παιδιών του!

Συγκεκριμένα, παρόλο που οι γονείς δεν έχουν κατηγορηθεί ποτέ στον παρελθόν για κάποια μορφή κακοποίησης ούτε για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά τους, θεωρήθηκαν ακατάλληλοι για την κηδεμονία των παιδιών τους διότι τα παιδιά τους είναι υπέρβαρα και συνεπώς δεν απολαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα από τους γονείς τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κοινωνική υπηρεσία το γεγονός ότι οι γονείς δεν φροντίζουν για την ευεξία και την υγεία των παχύσαρκων παιδιών τους αγγίζει τα όρια της παιδικής κακοποίησης.

Σοκαρισμένη η 42χρονη μητέρα τονίζει ότι μαγειρεύει υγιεινά και παραδέχεται: «Μπορεί να μην είμαστε οι τέλειοι γονείς όμως αγαπάμε το κάθε παιδί μας ξεχωριστά με όλη μας την καρδιά. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κρατήσουμε την οικογένειά μας ενωμένη. Η ζωή χωρίς τα τέσσερα παιδιά μας θα ήταν ανυπόφορη».

Τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι 16, 15 και 13 ετών, είναι αρκετά μεγάλα για να υιοθετηθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook