Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ενημερώνει για τις διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018 που αφορούν την κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με τη Βασική Εγκύκλιο για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2018 με αριθμ. πρωτ. 524/19 – 03 -2018, συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) υπό την εποπτεία των οποίων διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις που υπάγονται στην οικεία Νομαρχιακή Οργάνωση.

Οι ΔΗΜ.ΕΦ.Ε που συγκροτήθηκαν είναι οι εξής : ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ, ΦΑΙΣΤΟΥ, ΓΟΡΤΥΝΑΣ, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ και ΒΙΑΝΝΟΥ.

Σχετικά με τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (ημερομηνίες, τόπος, δικαιολογητικά) στη Ν.Ε.Φ.Ε. Ηρακλείου και στις κατά τόπους ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. σας ενημερώνουμε τα εξής :

Ι) Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Συνέδρων θα υποβάλλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. 

II) Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. θα υποβάλλονται στην αρμόδια ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.

Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων, είτε προς τη Ν.Ε.Φ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  είτε προς τις αρμόδιες ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. (Ι,ΙΙ), θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου, στη Διεύθυνση : Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, 1ος όροφος (τηλέφωνο:  2811810280).

Οι ημερομηνίες υποβολής είναι : από την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018. 

Οι ώρες υποβολής είναι : 17:00 – 21:00 για τις ημερομηνίες 25 – 26 Απριλίου και 16:00 – 19:00 για τις 27 Απριλίου).

Παράλληλα, αξίζει να επισημανθεί ότι όσοι υποψήφιοι θέλουν να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τα δικαιολογητικά κατάθεσης υποψηφιοτήτων (έντυπα, υπεύθυνη δήλωση, αποδεικτικό κατάθεσης για τη συμμετοχή στις εκλογές στο λογαριασμό της ΝΔ, κ.λπ.), είναι δυνατόν είτε να τηλεφωνούν στο τηλέφωνο: 2811810280 είτε να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Κόμματος www.nd.gr (Εσωκομματικές Εκλογές).

Σημαντική Σημείωση: Όσοι/όσες μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους, έως τις 04 Μαΐου 2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Είναι αυτονόητο ότι εάν κάποιος/α δεν έχει εγγραφεί ή δεν έχει ανανεώσει την κάρτα μέλους ηλεκτρονικά έως τις 04 Μαΐου 2018, δεν θα είναι εφικτό να ψηφίσει την ημέρα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου 2018.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση όπου γίνεται η χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους είναι η εξής: https://my.nd.gr/ 

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι μετά από την κατάθεση των υποψηφιοτήτων η Ν.Ε.Φ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα εκδώσει νέο Δελτίο Τύπου σχετικά με τους χώρους όπου θα διενεργηθεί η ψηφοφορία στις 13 Μαΐου 2018.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook