To ηλεκτρονικό πολυκατάστημα ρούχων της Google υπόσχεται στους χρήστες στιλιστικές προτάσεις για τον καθένα.

Όλοι οι επισκέπτες του Boutiques, μπορούν παραμετροποιήσουν τις αναζήτησης ανάλογα με τα γούστα στα ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντες και άλλα είδη που τους αρέσουν.

Στη συνέχεια τα αποτελέσματα των αναζητήσεων, ο χρήστης, μπορεί να τα ταξινομίσει ανάλογα με το στιλ, την τιμή, το σχεδιαστή, το χρώμα, τη σιλουέτα, το μοτίβο ή το κατάστημα.

Επίσης όσοι θέλουν νέες στιλιστικές προτάσεις, η ιστοσελίδα προβάλλει μερικά από τα κομμάτια που έχουν επιλέξει διάφοροι σχεδιαστές και διασημότητες του Χόλλυγουντ.

Όσοι χρήστες από την άλλη έχουν φρέσκες ιδέες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους προτάσεις (“μπουτίκ”) και να τις μοιραστούν με τους επισκέπτες της υπηρεσίας.

Το site είναι βασισμένο στην τεχνολογία του Lala.com, μιας οπτικής μηχανής αναζήτησης που εξαγοράστηκε πέρυσι από τη Google και διαθέτει ειδικούς αλγοριθμους που αναλύουν το χρώμα και το σχέδιο κάθε ρούχου στις φωτογραφίες προβάλλοντας στη δεξιά πλευρά της οθόνης ρούχα που ταιριάζουν με τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τέλος το Boutiques είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν στο AppStore ως εφαρμογή για το iPad ενώ για την ώρα λειτουργεί στην μόνο για τα γυναικεία ρούχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook