Ο Δήμος Χερσονήσου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018» με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις». 

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 εθελοντές, ενεργοί πολίτες, φορείς, σύλλογοι συντονίζονται σε όλη την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας.

Στόχος είναι, μέσα σε μία ημέρα, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας να πραγματοποιήσουν οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 περισσότεροι από 150.000 εθελοντές θα συντονιστούν ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμη μια χρονιά, με σκοπό να μεταφέρουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού. 

Ο Δήμος Χερσονήσου συμμετέχει φέτος ενεργά και η Ομάδα Νεολαίας του Δήμου στο πλαίσιο συντονισμού της δράσης καλεί αύριο, Πέμπτη 26 Απριλίου, κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στη μεγάλη εθελοντική οικογένεια, στο δημαρχείο στις Γούρνες στη 13.00 το μεσημέρι.

Υπεύθυνος συντονισμού της δράσης έχει οριστεί ο κ. Γιάννης Μηλάκης, εντεταλμένος σύμβουλος Νεολαίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook