Πρωτομαγιά και το Iolida Splash κάνει την πρώτη του επίσημη για τη φετινή χρονιά, με ανανεωμένο μενού και φυσικά ατελείωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Το water park Iolida Splash, ο χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να υποδεχτεί κάθε σας εκδήλωση, υποσχόμενο ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση.

Ιδανικό για παιδικά party, γενέθλια, εορτές και κάθε είδους εκδήλωση, το Iolida Splash υπόσχεται και αυτή τη χρονιά να γίνει το επίκεντρο των πιο όμορφων στιγμών του καλοκαιριού σας.

Σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αγίας Μαρίνας, και από φέτος με νέο-ανανεωμένο μενού και διαφορετικές επιλογές για τις δικές σας ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις!

Οι πισίνες και οι νεροτσουλήθρες, θα σας ενθουσιάσουν αναμφισβήτητα, όπως και τα παιχνίδια που είναι τοποθετημένα στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Iolida Splash.

Οι έμπειροι chef στο snack bar καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό, θα ικανοποιήσουν κάθε ηλικία και κάθε απαίτηση, ώστε να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε σας εκδήλωση.

Στον χώρο υπάρχει συνεχώς ναυγαγοσώστης που φροντίζει για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, ενώ η πολυετής παρουσία του Ομίλου στον κλάδο εγγυάται άριστες και πιστοποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης σύμφωνα με το ISO 9001:2000 και ISO-22000.

Ο Όμιλος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Καραβαράκη

Το Iolida Splash ανήκει στον Όμιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Καραβαράκης ΑΕ, ο οποίος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και ευθύνη στον τομέα της παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας από το 1989. 

Ο Όμιλος διαθέτει 4 ξενοδοχειακές μονάδες στην Αγία Μαρίνα και τον Πλατανιά, τα Iolida Beach Luxury Resort 5*, το Iolida Village 4*, το Erato Beach και το Avra στην Αττική.

Το water park Iolida Splash βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, δίπλα από το ξενοδοχείο Iolida Village και μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 28210 60751

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook