Κάποιοι έχουν ένα παράλογο μίσος κατά των καμερών κυκλοφορίας, καθώς τους αναγκάζουν να φορούν ζώνες ή να φτάνουν στον προορισμό τους δύο λεπτά αργότερα.

Όπως ο κύριος του βίντεο, που δεν χωρούν περιθώρια αμφιβολίας για το τι ακριβώς κάνει στην κάμερα ταχύτητας.

Ο Timothy Hill, διευθυντής εταιρίας στην Αγγλία, είχε εφοδιάσει το τζιπ του ακόμα και με λέιζερ ώστε να «στραβώνει» τις κάμερες των δρόμων και να γλιτώνει τα πρόστιμα. Μόνο που αυτή τη φορά ο 67χρονος έπεσε στη φάκα της αστυνομίας και «έφαγε» οχτώ μήνες φυλακή.

Το δικαστήριο του Τίσαϊντ άκουσε πως ο Hill είχε παραβεί το όριο ταχύτητας τρεις φορές τον Δεκέμβριο του 2017 στο βόρειο Γιορκσάιρ και ύψωνε πάντα το μεσαίο του δάχτυλο, εν είδει ιεροτελεστίας λες.

Όταν έμαθε μάλιστα πως η αστυνομία είναι στο κατόπι του, ξεφορτώθηκε το παράνομο λέιζερ, δεν έδωσε όμως πειστικές απαντήσεις στην ανάκριση, κι έτσι συνελήφθη. Και μιας και η ταχύτητά του δεν έγινε φανερή στην κάμερα για κανένα από τα τρία επεισόδια, καταδικάστηκε για παρεμπόδιση δικαιοσύνης, αραδιάζοντας ένα σωρό άλλοθι στην αστυνομία που ήταν όλα τους ψέματα.

«Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή μας», δήλωσε ο διοικητής της τροχαίας Andrew Forth μετά τη δίκη, «κάνε συνεχώς χειρονομίες στις κάμερες κυκλοφορίας με το μεσαίο δάχτυλο οδηγώντας ένα χαρακτηριστικό αμάξι με λέιζερ. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις. Και ο καλύτερος τρόπος να καταλήξεις στη φυλακή»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook