Η 22χρονη έμαθε πως είναι έγκυος στον 6ο μήνα και την έπιασαν οι πόνοι ενώ ταξίδευε

Η εικονιζόμενη Tia Freeman από το Νάσβιλ των ΗΠΑ έμαθε πως είναι έγκυος στον έκτο μήνα, και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Έτσι, όταν την έπιασαν οι πόνοι, ενώ ταξίδευε προς Γερμανία, μέσω Τουρκίας, απευθύνθηκε στο… YouTube για να πληροφορηθεί πώς να… γεννήσει.

Οι πρώτες συσπάσεις έγιναν αισθητές στη στάση της 22χρονης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία.

Μιλώντας για την περιπέτειά της, και τη γέννηση του γιου της, τον Μάρτιο, η νεαρή γυναίκα είπε πως ήταν σε «άρνηση» σε σχέση με την εγκυμοσύνη της. Αρχικά θεώρησε πως οι πόνοι οφείλονταν σε τροφική δηλητηρίαση, επειδή είχε φάει σολομό στο αεροπλάνο.

Περνώντας όμως από το τελωνείο, συνειδητοποίησε πως αυτό που της συνέβαινε δεν ήταν πονόκοιλος από δηλητηρίαση αλλά μάλλον τοκετός.

Η 22χρονη, ειδική στην πληροφορική στην αμερικανική αεροπορία, μοιράστηκε την ιστορία της μέσω Twitter.

Αποφασισμένη να μην γεννήσει μέσα στο αεροδρόμιο, κατάφερε να φτάσει μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, όπου άρχισε να ψάχνει στο Youtube συμβουλές για το πώς να γεννήσει μόνη της. Έτσι, γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και πήρε δύο πετσέτες, μία για να δαγκώνει όταν πονά και μία για να τυλίξει το νεογέννητο. Όταν οι συσπάσεις άρχισαν να γίνονται ανά λεπτό, κι έπειτα από πέντε- έξι ωθήσεις, γεννήθηκε ο γιος της. Στη συνέχεια έψαξε στο Google πληροφορίες για το πώς να κόψει τον ομφάλιο λώρο, έχοντας στη διάθεσή της μόνο ένα μαχαίρι. Χρησιμοποίησε, όπως γράφει το news.com.au, αποστειρωμένα κορδόνια παπουτσιών για να «δέσει» τον λώρο, καθάρισε το μπάνιο «που έμοιαζε με σκηνή από ταινία τρόμου», θήλαζε το αγοράκι κι έπεσε για ύπνο.

Την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο αεροδρόμιο, για να μάθει πώς μπορούσε να φύγει από την Τουρκία με ένα νεογέννητο στα χέρια. Όταν οι αρχές και η αεροπορική της εταιρεία πείστηκαν για την ιστορία της, η περιπέτειά της έγινε πρωτοσέλιδο.

Τελικά, μεταφέρθηκε στο αμερικανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, όπου έκανε αίτηση για έκδοση πιστοποιητικού γέννησης και διαβατηρίου για τον γιο της, Xavier Ata Freeman.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook