Σε κώμα ο άτυχος 53χρονος από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ρόμα και των «ρεντς»

Με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και σε κώμα νοσηλεύεται ο 53χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Λίβερπουλ και Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League.

Η σύζυγος του άτυχου υποστηρικτή των «ρεντς», του Ιρλανδού Σιν Κοξ, φέρεται να ζήτησε «να τον αφήσουμε να φύγει», σε περίπτωση που η κατάστασή μοιάζει μη αναστρέψιμη. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν συγγενείς που έχουν μιλήσει τόσο στη «Mirror» όσο και στη «Liverpool Echo».

Ο άτυχος φίλος των «ρεντς» είναι και πατέρας δύο παιδιών. Η σύζυγός του μετέβη με αεροπλάνο από την Ιρλανδία στο αγγλικό λιμάνι, ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς περιμένουν καρτερικά σπίτι για να μάθουν νέα.

Υπενθυμίζεται ότι δύο Ιταλοί 25 και 26 ετων έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Συνολικά οι συλλήψεις για τα επεισόδια ανήλθαν στις εννέα, με όσους έπιασε η Αστυνομία να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αδικήματα που αφορούν επίθεση, κατοχή απειλητικών όπλων και πρόκληση ζημιών.

Παράλληλα, το πόρισμα των Αρχών περιμένει και η UEFA, η οποία τόνισε μέσω ανακοίνωσής της ότι περιμένει «την πλήρη αναφορά, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε πιθανή πειθαρχική διαδικασία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook