Αντιμέτωπη με σοβαρές κυρώσεις η υπάλληλος του νοσοκομείου

Το ποσό περίπου των 30.000 ευρώ φαίνεται τελικά ότι είχε καταφέρει να αρπάξει από τις αμοιβές των γιατρών μια υπάλληλος της γραμματείας των απογευματινών ιατρείων του ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο (δείτε πώς δρούσε) με τη διοίκηση να προχωρά μετά την αποκάλυψη στη διενέργεια ΕΔΕ.

Ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ φέρεται να έβαλε στην τσέπη της η υπάλληλος της γραμματείας των απογευματινών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από τις αμοιβές των γιατρών, σύμφωνα με τα στοιχεία του πορίσματος της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης που παραδόθηκε στη διοίκηση.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Πατρίδα” πληροφορίες αναφέρουν πως από την ΕΔΕ προέκυψε ότι η εργαζόμενη ακολουθούσε την τελευταία τριετία αυτή την τακτική αποσπώντας περίπου 30.000 ευρώ, χωρίς τη συνεργασία άλλων συναδέλφων της.

Αποδίδονται και σε άλλους ευθύνες

Σύμφωνα με την “Πατρίδα” ευθύνες δεν προκύπτουν μόνο στην ίδια αλλά και εις βάρος άλλων εργαζομένων για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. Με άλλα λόγια, διότι συνέβαιναν όλα αυτά “κάτω από τη μύτη τους” και δεν το είχαν αντιληφθεί, καθώς δεν υπήρχε έλεγχος.

Ο διαχειριστικός έλεγχος στα απογευματινά ιατρεία συνεχίζεται ενώ η εμπλεκόμενη στην υπόθεση θα έρθει αντιμέτωπη με σοβαρές κυρώσεις, πειθαρχικές και ποινικές. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα στη  συγκεκριμένη υπάλληλο έχει επιβληθεί το μέτρο της αναστολής καθηκόντων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook